Hlavní obsah
Článek

Rapper Rytmus (47) se nebojí drsných slov ani romantických vyznání. Pro svou přítelkyni Daru Rolins (51) složil k výročí písničku 8. October, kde jí něžně vyznává lásku. Až se nechce věřit tomu, že tak sladké vyznání nazpíval pro Daru zrovna Rytmus, který nechodí pro ostré slovo daleko.

„Navždy tě budu milovat, budu při tobě stát“, zní slova refrénu písničky, ze které by byla nadšená snad každá žena. V dojemném vyznání Rytmus považuje Daru Rolins za svou osudovou ženu.

„Nikdy jsem nemyslel, že se můj život změní, že se stanu součástí té výjimečné ženy, slepě zamilovaný, ani ve filmech to tak není, stačila mi hodina s tebou a moje srdce mi řeklo, že jsme si souzený“, zpívá Rytmus Daře a dojímá tím stovky fanoušků.

„Nádhera, takovéto překvapení by se líbilo každé ženě, hodně mužů by se od něj mohlo učit,“ napsala jedna fanynka na Patrikovu sociální síť a řada dalších se k ní přidávala.

Rytmus nezapomněl ani na dceru své lásky Lauru, o kterou se už brzy strhne soudní bitva, protože její otec Matěj Homola požaduje střídavou péči.

„Celé to přišlo nečekaně, nepovídal jsem ani mámě, že v mém životě je žena, na kterou jsem čekal a je pro mě vyrobená, od té doby jsme stále spolu, toto je pro tebe i Lolu“, vzkazuje Rytmus prostřednictvím své písně. Uvidíme, jak na text písničky, ve které se objevuje i jeho dcera, zareaguje Matěj Homola.

Reklama

Další články

Načítám