Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera muzikanta Michaela Kocába Natálie loni v dubnu porodila druhého potomka. Od té doby, co se jí narodila dcera Mia, kterou má s manželem Štěpánem Vránou, s nímž žije už od střední školy, a se kterým má i osmiletého syna Vincenta, se snaží shazovat těhotenská kila.

Natálie Kocábová (39) nemá na rozdíl od kolegyň z branže tak rychlý metabolismus, aby jí šlo hubnout vyloženě samo. A vyzkoušela ledacos. Dokonce se stala tváří i jednoho méně známého hubnoucího salonu, aby vzhledem ke svým finančním možnostem mohla opět obléknout sexy outfity a ne jen neforemná trika a volné džíny. Na pořadu dne byly i diety, včetně oblíbené krabičkové.

Částečně se jí to už podařilo, jinak by snad nevyrazila jako doprovod svého otce na předávání cen Anděl v upnutých krátkých šatech s baletní nařasenou sukénkou, v níž předvedla své ženské křivky. Mnozí z návštěvníků slavnostního večera ovšem usoudili, že v boji s kily navíc ještě nemá zdaleka vyhráno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám