Hlavní obsah
Článek

Na tenhle romantický prodloužený víkend budou manželé Jana (52) a Jiří Adamcovi dlouho vzpomínat. Na doporučení své kamarádky MUDr. Ivany Němečkové, která má kliniku estetické medicíny nejen ve Španělsku, ale i v Praze, kde se stará o to, aby Jana byla krásná, vyrazili jen ve dvou do Madridu. Jiří Adamec nedávno oslavil pětašedesátku. A právě víkendový pobyt v Madridu dostal od ženy jako dárek.

„Jako velký fanoušek špičkového evropského fotbalu jsem si nemohl nechat ujít návštěvu stadionu Realu Madrid,“ prozradil Super.cz Adamec.

Návštěvy tohoto svatostánku fotbalu nelitovala ani Jana. „Prošli jsme si stadion od střechy až na slavný trávník, šatny hráčů, mohli jsme si sednout na sedačku, kde sedává hvězda Ronaldo, Jirka si hned u trávníku hověl v křesle trenéra Muorinha,“ popsala náplň výletu Jana, pro kterou byla zase odměna návštěva muzea Prado a Královského paláce.

Janě, která prodělala nedávno operaci vyhřezlé plotýnky, daly pěší toulky po Madridu pěkně zabrat. „Za celé čtyři dny jsme si nevzali ani jednou taxíka a chodili stále pěšky. Po prvním dnu jsem se nemohla kvůli bolesti zad předklonit. Druhý den už bylo naštěstí lépe,“ uzavřela povídání Jana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám