Hlavní obsah
Článek

Na to, že je původně tanečnice, si manželka Pavla Lišky zdárně vykračuje i ve světě filmu. Půvabná blondýnka s rozkošným úsměvem je stále krásnější a dostává čím dál tím větší role. O Kristýně Liška Bokové ještě hodně uslyšíme.

Maminka osmiletého Šimona sice nedokončila taneční konzervatoř, ale tanci se věnovala i v zahraničí, kde spolupracovala s věhlasným tanečníkem a choreografem Minem Tanakou. Po návratu z New Yorku ji poprvé do filmu obsadil Jan Hřebejk, zahrála si v jeho Horem pádem. Další příležitost ve filmu Pusinky jí unikla, protože se vdala a otěhotněla.

Jak to momentálně mají v manželství s Pavlem Liškou, není jisté. Jeden čas se mluvilo o tom, že jej opustila kvůli jistému alternativnímu umělci. A že by o hodně přišel! Kristýna se nebojí choulostivých scén, takže ji mohli diváci vidět tak, jak ji vídal jen její partner, třeba ve filmu Jsi mrtvej, tak nebreč.

Nyní se na Kristýnu můžeme těšit v novém filmu Martin a Venuše, kde si spolu s Markem Taclíkem (50), který kvůli filmu musel značně pohubnout, zahrála hlavní roli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám