Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Olga Lounová (43) má nejen skvělý hlas, ale také dokonalé tělo. A nebojí se ho ukázat. Na párty Wonderland měla za úkol přijít oděná ve vojenském stylu a splnila to na jedničku. A ještě k tomu byla neskutečně sexy.

Olga si oblékla ultrakrátké mini z úplně průhledného latexu. "Byl to kostým z jednoho focení. Šaty byly ze speciální gumy. Měla jsem dokonce i pravé nábojnice, takže to vážilo asi dvě kila. Ale užívala jsem si to, bylo to fajn," řekla Super.cz Lounová.

Zpěvačka je od rozchodu s Xindlem X stále bez partnera, pozornost mužů si tak užívala. "Cítila jsem se dobře, krásně, sexy. Jako tvrdá vojanda," usmívala se Olga, která před týdnem oslavila narozeniny.

Na párty vyrazila hlavně kvůli DJ Michaelu Poliakovi, který byl hlavní hvězdou večera. "S Michalem se dobře známe, dělali jsme spolu dokonce letní singl, který vyjde v květnu. Je to skvělý dýdžej," dodala Olga.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám