Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) měla v sobotu nad ránem děsivou autonehodu nedaleko Valašského Meziříčí. Na vině je její přítel Josef Rychtář (65), který se nesmyslně na kluzké vozovce snažil ujet novinářům a ohrozil život hned pěti lidí. „Ivetu přivezli plačící do nemocnice na nosítkách. Byla celá rozlámaná. Bylo tam podezření na zranění hrudníku,“ řekl Super.cz zdroj z nemocnice, podle kterého byla zpěvačka téíměř celé dopoledne na vyšetřeních, aby pak podepsala revers a odjela domů do Uhříněvsi.

„V autě jelo pět lidí. Rychtář s Bartošovou, zvukař Standa, který Ivetě umožňuje trénovat v divadle v Uhříněvsi, manažer Zdeněk a režisérka Simona, která s ní točila pro Pětku a nyní připravuje dokument pro Primu. Ti vyvázli ještě úplně nejlíp. Snad nejhůř na tom byli Iveta s Rychtářem. Ten se po nemocnici mohl pohybovat jen na vozíčku,“ pokračuje další zdroj. K nehodě podle jeho informací došlo kvůli pocitu Rychtáře, že ho se zpěvačkou pronásledují novináři. „Uklouzlo mu to v zatáčce, vjel do pole, ale tam byla bohužel prý škarpa, do ní to napálil,“ říká informátor. Rychtářův passat má zdemolovaný celý předek. „Jeden z mužů po tom nárazu normálně vypadl z auta. Otevřely se mu samovolně dveře,“ uvedl jeden ze svědků nehody, podle nějž Bartošová seděla na sedadle smrti vedle řidiče.

„Všichni se ale dostali z auta vlastními silami, takže snad nikdo nebude mít trvalé následky,“ věří svědek.

Skupina se vracela z Frenštátu pod Radhoštěm, kde měla Iveta vystoupení. Už se objevila i spekulace, že před ním zpěvačka nasávala. „To není pravda. Jediný alkohol na šatně byla láhev červeného vína, které si speciálně vyžádala Ivetina maminka. A ostatní si s ní jen připili. Iveta byla střízlivá,“ dušují se pořadatelé.

Už během vystoupení se Rychtář choval k přítomným fotografům velmi agresivně. „Neskutečně sprostě jim nadával. Jednomu prý zlomil i paměťovou kartu. Jako by nechápal, že dělají jen svou práci a nejsou tam pro vlastní potěšení. Už tam bylo vidět, jak ho neskutečně štvou,“ všiml si jeden z přítomných diváků.

Reklama

Další články

Načítám