Hlavní obsah
Článek

Účastník reality show Hotel Paradise Leo Beránek, holohlavá agresivní mlátička, která údajně měla uchýlit k útoku na návštěvníka vyhlašování anticen, jehož měla zkopat do bezvědomí, konečně promluvila. Jestli někdo čeká pokoru, mýlí se. Beránek se dušuje, že s útokem na neznámého muže nemá nic společného a ke svému nenormálnímu chování na vyhlašování Zlatého Davida, při kterém plival na moderátora a vulgárně urážel obecenstvo, uvádí jen to, že si za to mohou pořadatelé a diváci sami!

„Co asi pořadatelé očekávali od toho, když si mě na takovou akci pozvou? Stojíte v Roxy tváří v tvář proti plnému sálu lidí, kteří si záměrně přijdou z pozvaných hostů dělat srandu. Chovali se jako dobytek. Během předávání padalo mnoho vulgarizmů, výhružek a pohazovali drinky,“ vysvětluje svou reakci Beránek. Co ale očekával on, nadšené a bouřlivé reakce? Proto si na párty přizval partičku podobně oduševnělých bitkařů?

„Nemohla následovat jiná reakce, než to, co se stalo. Vyjádřil jsem zpětný názor na přítomné obecenstvo,“ hájí své chování Leo, jenž diváky nazýval b*****nty. Svalnatý začínající zpěvák si také postěžoval na to, jak se k němu moderátor akce choval bez úcty a silně ho ponižoval. Na videozáznamech je ale vidět jen slovní agrese ze strany Beránka.

Testosteronem přepálený mladík uznává, že se celá situace dala řešit s větším klidem, vinu ale vidí především na druhé straně barikády. „Nikdo z přítomných nejednal dle vybrané etikety. Uznávám, že ani já, ostatní, natož pořadatelé, moderátor a už vůbec ne publikum,“ myslí si.

Ten přísahá, že po odchodu z klubu odešel a ničeho si nevšímal. „Na sto procent se distancuji od jakéhokoliv fyzického napadení osob, které se venku před klubem pohybovali. To, že někdo byl napaden v rámci nějaké šarvátky, která se tam odehrávala bez mé přítomnosti, za to nenesu žádnou vinu,“ dodal rapper s tím, že „jak oni ke mně, já k nim!“ dodal. Policie celý incident vyšetřuje.

Reklama

Další články

Načítám