Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Iveta Bartošová (†48) nedávno svěřila médiím jednu ze svých neuvěřitelných historek o tom, že ji do auta tahal kamarád a chtěl ji osahávat. Josef Rychtář (65), Ivetin přítel, to viděl ještě černěji a považoval mladíka Jakuba prakticky za zvrhlíka a znásilňovače. Muž, který přitom zcela evidentně Ivetě chtěl jen pomoci, a když si postěžovala, že jí je doma ubližováno, doprovodil ji i na policii, dnes už ví, co to znamená „pro dobrotu na žebrotu“. „Několikrát denně mi volala, že je na ní Josef zlej, zmlátil ji nebo jí něco udělal,“ svěřil se nyní Jakub Wais.

Ten se oficiálně odmítl k nařčení uhříněvské dvojičky vyjádřit. Když mu redakce Super.cz volala, práskl nám telefonem, přesto jsme se ale dozvěděli jisté pikanterie od jeho kamarádů.

„Byl jsem vůl. To mám za to, jak jsem jí pomáhal,“ truchlí prý dnes mladík, kterého Bartošová s Rychtářem pasovali na nejznámějšího zvrhlíka republiky.

„Je to strašně hodnej kluk, jenž by mouše neublížil. Je to samaritán, pomáhá hodně lidem kolem sebe. Dělal si o Ivetu starosti, protože mu třeba v pět ráno esemeskovala, jak ji Rychtář zmlátil. Tohle řešil a pak šel do práce nevyspalej,“ tvrdí kamarád Jakuba, který tvrdí, že neexistuje, aby choval k Ivetě doslova milostné sympatie.

„Je strašně zamilovaný do jedné slečny, kterou znám, a nějaká vyžilá ochlasta ho určitě ani náhodou nebere,“ podotýká přítel Waise.

Jiný mládenec z jeho okolí nám zase poskytl jinou Jakubovu citaci. Ví prý, jak to bylo s pátečním koncertem ve Frenštátě. „Hádala se už před časem s Josefem. Chtěla zpívat zadarmo, vzdát se honoráře, to on ale odmítal. Její stav je katastrofální, nedá to ani na full playback,“ uvedl prý Jakub.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám