Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naprosto famózní herecký i pěvecký výkon předvedla na premiéře muzikálu Aida představitelka titulní hrdinky. I když Dasha tvrdila, že její role není tak velká a zajímavá jako princezna Amneris, kterou si pro sebe zvolila Lucie Bílá (58), patřil jí největší aplaus.

Pozorní diváci, kteří už zpěvačku sledují delší dobu, si mohli všimnout, že se jí nepatrně zaoblila postava. Dasha je sice pořád nejvychrtlejší muzikálová zpěvačka, ale snaží se s tím něco dělat. "Při zkouškách vždycky ještě víc zhubnu, tak jsem se tomu snažila předejít a objednala jsem si krabičkovou dietu na přibírání. Jedla jsem 8000 kilojoulů denně," vyprávěla Dasha.

To je strava jako pro dřevorubce nebo jinak těžce manuálně pracujícího muže. "Malinko jsem možná přibrala, ale hlavně jsem nezhubla," upřesnila Dasha, která na párty po premiéře oslnila v nádherných šatech a za pozornost stály i její nekonečně dlouhé řasy. "Ty mám nalepené nastálo, na noc se nesundávají," vysvětlila půvabná brunetka, která žije s dirigentem muzikálu Martinem Kumžákem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám