Hlavní obsah
Článek

Nad velkorysostí nového věrnostního programu mobilního operátora O2 zůstává rozum stát. Slevy jsou tak vysoké, že s jedinou předplacenou O2 kartou ušetří čtyřčlenná rodina na oblečení, jídle nebo benzínu klidně přes 20 tisíc korun ročně.

Benzín, oblečení, jídlo... Slev jsou desítky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Se svým super-štědrým věrnostním programem Extra výhody se O2 chlubí i v televizní reklamě. Jejími hvězdami jsou korunová sleva na litr benzínu nebo nafty u Agipu, 25% sleva na oblečení v C&A, zvýhodněné menu za 79 Kč u McDonald's, 20% sleva ve Sportisimu a nabídka 1 + 1 lístek zdarma v kinech CineStar. Extra výhod je ale mnohem víc, aktuálně kolem stovky. Všechny je najdete na www.o2extravyhody.cz seřazené podle lokality a kategorie.

Zákazník jako zákazník. Uspějete i s firemní SIMkou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Slevy můžou čerpat úplně všichni zákazníci O2. Nezáleží na tom, jak dlouho jsou u O2, kolik měsíčně utratí, ani jestli mají od O2 předplacenou kartu, tarif, pevnou linku nebo třeba připojení k internetu. Slevy dokonce platí i pro ty, kdo mají mobilní telefon O2 od svého zaměstnavatele!

Zjistili jsme pro vás: Jak z Extra výhod vytěžit co nejvíc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Spočítali jsme, že běžná čtyřčlenná rodina může na jídle, vstupenkách do kina, na koncerty a do aquaparků, na benzínu, oblečení, sportovním vybavení a vybavení domácnosti ušetřit díky slevám od O2 téměř 22 tisíc korun za rok. Mezi asi stovkou aktuálních slev na www.o2extravyhody.cz najdete ale třeba i 40% slevu na střešní tašky Tondach nebo 50 % slevu na pokládku zámkové dlažby – úspory můžou jít do desetitisíců!

Jak slevy čerpat

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyberete si na stránkách www.o2extravyhody.cz výhodu, o kterou máte zájem, a odešlete zdarma SMS s klíčovým slovem. Zpět vám přijde unikátní kód, který stačí ukázat v prodejně, abyste dostali svou slevu. Pro majitele chytrých telefonů je připravena mobilní aplikace, která vám ukáže nejbližší výhody v okolí, cestu k nim a rovnou vám vygeneruje unikátní kód, se kterým můžete slevu čerpat.

Další články

Načítám