Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak jsme vás už včera informovali, herec a moderátor Jiří Pomeje (†54) se rozhodl odejít z rádia, kde dva roky moderoval úspěšnou noční show. Nyní se exkluzivně rozpovídal o okolnostech svého odchodu a právní bitvě, která ho zřejmě čeká. S rádiem má totiž platnou smlouvu a není úplně jednoduché se z ní vyvázat.

„Je to pro mě strašně těžký, co se teď stalo, bohužel já jsem člověk, který celou tu rodinu miloval, miloval jsem lidi, kteří se mnou dva roky žili, je to těžké v tom, že jsem se musel rozhodnout mezi prací, která byla skvělá, penězi a mezi tím, že zůstanu sám sebou,“ svěřil se nám v rozhovoru Jiří Pomeje.

A co se vlastně konkrétně v rádiu stalo? „Staly se věci, které moc rozebírat nechci, podávám výpověď, protože cítím nedůvěru k mé práci. Udály se věci, kterým nerozumím a nechci na ně přistoupit,“ vysvětlil populární moderátor.

Pomeje měl zřejmě na mysli omezování ze strany rádia v jeho politických debatách s posluchači.

„Šlo o politiku, lidé jsou v dnešní době nespokojeni s tím, co se děje, a protože jsem byl jediný v téhle republice, který mluvil s lidmi otevřeně a každý si mohl říct, co chtěl, bylo mi řečeno, že to bude mít nějaké důsledky,“ dodal Pomeje, který prý dostal hned tři další nabídky z jiných rádií.

„V současnosti ale do rádia nechci, rozhodl jsem se odejít a ponesu za to i důsledky, přeberou to právníci a nevím, co z toho vznikne, ale mohou z toho být pro mě nepříjemné věci,“ uzavřel Pomeje. Rádio totiž trvá na dodržení platné smlouvy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám