Hlavní obsah
Článek

Modelka a moderátorka Martina Gavriely (45) se dočkala opravdu velkého překvapení. Kapela Walda Gang, ve které působí také její životní partner Marcus Tran (38), jí věnovala k narozeninám nevšední čtyřnohý dárek.

Nejednalo se o pejska, kočičku ani zakrslého králíčka (ostatně všechny tyto mazlíčky už Martina doma má), ale dostala malé pětiměsíční kůzle.

„Byl to šok. Tohle jsem vážně nečekala," kroutila hlavou Gavriely, kterou rozhodil jednak dárek samotný, ale také jméno zvířete. „Koza se jmenuje Martinka. Představte si to," diví se moderátorka pořadu Top Star Love.

Roztomilá kozička se u Gavriely na zahradě dlouho neohřeje. „Nemůžu mít přece doma kozu. Už teď je náš dům jako Cirkus Humberto, takže kdyby ještě chodila po zahradě koza, tak by to sousedi nedali," říká moderátorka, která s největší pravděpodobností věnuje rohaté zvíře dobrým lidem v sousedství. „Tady vedle ve vesnici Ořech je farma, kde se jí rádi ujmou. Moje dcera Jessica tam chodí jezdit na koni, takže ji budeme dál vídat," vysvětluje Martina.

Moderátorka v žertu uvedla, že by si možná kozu Martinku občas půjčila, aby jí jako přírodní sekačka spásla zahradu.

Reklama

Další články

Načítám