Hlavní obsah
Článek

Většina žen v pokročilém věku se stará o zahrádku, zvířátka a o rodinné štěstí. Najdou se ale i takové ženy, které mají energie na rozdávání a usadit se nehodlají. Ba naopak. Britka Beverly Roberts (63) se nerada nudí a chce být v kondici a finančně zajištěná - tak si přivydělává tím, co ji baví - prostitucí.

Energická Beverly se po rozvodu s manželem v roce 1988 ocitla sama se dvěma syny a bez peněz. „Kvůli dluhům jsme přišli o dům, musela jsem si pronajmout malý dvoupokojový byt. S chlapci, kterým v té době bylo čtrnáct a sedmnáct let, jsme žili jen o chlebu s marmeládou. Neměli jsme ani na nábytek," řekla Britka.

Ve snaze změnit stávající situaci zašla zoufalá žena na úřad práce, kde ale neuspěla. Beverly totiž odmítala přijmout práci uklízečky nebo vůbec žádat o podporu.

Život jí změnil až inzerát, v němž agentura hledala ženy jako doprovod. Beverly se nápad zalíbil - tehdy totiž údajně netušila, že nepůjde jen o pobytí ve společnosti mužů, ale i o sex. Když ji její první zákazník o milostný akt požádal, chtěla utéct. Poté, co jí ale nabídl 30 tisíc korun, si to rychle rozmyslela, neboť peníze nutně potřebovala.

Dnes je Beverly se svou prací spokojená a denně obšťastní i šest klientů. „Jsem sice starší, ale chodí za mnou muži všech věkových kategorií. Spousta mladých mužů dává přednost sexu se starší ženou. Myslím, že je to i proto, že jsem stále štíhlá. Navíc se ráda oblékám do sexy prádla a ráda si hraju. Miluju různé kostýmy."

Reklama

Další články

Načítám