Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Společně strávený čas na dovolené se snoubencem Jayem Rutlandem se sice Tamaře Ecclestone nachýlil ke konci, ale domů si oba odvážejí zrelaxovanou mysl i tělo a v neposlední řadě také krásně opálenou pokožku. Aby dceři bosse Formule 1 Bernieho Ecclestona slunce zbarvilo do hněda co největší plochu jejího těla, postupně si oblékala stále titěrnější plavky.

Zamilovaná dvojice si užívala jeden druhého na plážích v Miami, kde je zpravidla nejvyšší koncentrace celebrit na světě. A zatímco v minulých dnech vystřídala Tamara bikiny barevné, pruhované i s potiskem hadí kůže, na poslední den si vybrala úsporný model s červenými a černými nápisy.

„Poslední den na Miami se hodně opalujeme a možná si později dáme ještě výlet do Miami Ink,“ pochlubila se osmadvacetiletá Tamara na Twitteru, že má v plánu vyrazit do věhlasného tetovacího salónu.

S pohledným finančním bankéřem přitom Tamara začala randit teprve před měsícem. Rutland evidentně neztrácel čas a půvabnou krásku už požádal o ruku. Po zkušenostech s jejím expřítelem Omarem Khyamim, na nějž po několika letech vztahu praskla nevěra, možná Tamara konečně našla toho pravého.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám