Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Internet na doma od O2 teď nově stojí o 51 korun méně a navíc je s garancí stálé ceny. To tu ještě nebylo, a my o tom víme vše!

O2 garantuje cenu napořád

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

O2 v pátek výrazně vylepšilo svoji nabídku: všechny tarify Internetu na doma nově garantují stálou cenu po celou dobu využívání služby. Zatímco dříve platila akční zvýhodněná cena pouze prvních 12 měsíců, a od 13. měsíce se cena internetu zvedla na standardní cenu, nyní operátor garantuje akční cenu všem novým zákazníkům po celou dobu využívání služby (i po uplynutí prvního roku).

Stejná rychlost za nižší cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aby toho nebylo málo, O2 navíc snížilo cenu svého základního tarifu. Internet Start+ s rychlostí stahování dat až 2 Mb/s tak nově stojí jen 353 Kč, namísto dřívějších 404 Kč. Noví zákazníci si tak mohou pořídit Internet na doma o 51 Kč levněji než dříve.

O2 TV: 14 nových TV kanálů včetně dvou v HD rozlišení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Skvělou možností, jak vylepšit svůj internet na doma, je pořízení společně s digitální televizí O2 TV. Například Internet Optimal+ až 16 Mb/s spolu s více než 40 TV kanály a jedním balíkem TV kanálů podle vlastního výběru teď pořídíte dohromady jen za 656 Kč měsíčně, opět s garancí stálé ceny napořád. O2 od pátku rozšiřuje programovou nabídku O2 TV o 14 nových programů včetně dvou v HD rozlišení. Těšit se tak můžete na zajímavosti ze světa celebrit, nové populárně naučné pořady, evropskou filmovou produkci, výuku angličtiny či mezinárodní a finanční zpravodajství. Stávajícím zákazníkům O2 TV budou programy přidány automaticky bez navýšení ceny.

Další články

Načítám