Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud jste včera procházeli obchodním centrem na pražském Smíchově, mohli jste být svědky zajímavé podívané. Ruku v ruce zde kráčeli Ben Cristovao (36) a Monika Bagárová (29). Je to velký paradox, protože zlatý pár ze SuperStar před půl rokem oficiálně oznámil definitivní rozchod.

„Dostali jsme společnou nabídku stát se tváří limitované kolekce lifestylových bot, a jelikož nám to připadalo zajímavé, tak jsme ji přijali,“ nechal se slyšet Cristovao, který dále uvedl, že s roztomilou expřítelkyní má perfektní vztah. „Málokdy se stává, že lidi i po rozchodu zůstanou kamarádi. My jsme měli to štěstí,“ říká Ben, který dále uvádí, že s Monikou si vyměňují postřehy z práce i soukromí.

Bagárová to vidí ale trošku jinak: „Řešíme hlavně tuto kampaň, tiskovky a doprovodné akce. Bavíme se, když se potkáme na vystoupení, jinak ne.“

Rozdílnou odpověď těchto dvou jsme dostali i na otázku, jestli existuje možnost, že by se v budoucnu dali dohromady. Jejich reakci zhlédněte v našem videorozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám