Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dva měsíce se dařilo Dominice Mesarošové (38) tutlat vztah s v Německu žijícím Čechem Patrikem P. (35). Osudnou se jí stala až návštěva obchodního centra na Smíchově, kde je vyfotili všudypřítomní paparazzi.

„Ano, jsem zadaná a cítím se moc fajn,“ svěřila se Dominika Super.cz a ochotně se o své nové lásce rozpovídala. Dozvěděli jsme se, že Mesarošová potkala svého pana Božského před dvěma měsíci na módní přehlídce, kde ji doprovázela její osobní kartářka Helen Silvan. „Není pravda, že by Helenka měla prsty v našem seznámení. Prostě toho byla jen svědkem a Patrika mi okamžitě schválila,“ vysvětluje Dominika.

Modelka zatím svého milého nestihla navštívit v jeho druhém domově v Mnichově, kde přes devět let podniká. Nedovolily jí to její pracovní povinnosti. „Připravuji křest svého kalendáře, a tak nestíhám. Měli jsme spolu odjet na Octoberfest, ale nakonec z toho sešlo. Naštěstí mě Patrik navštěvuje v Praze,“ svěřuje se Mesarošová.

Na první pohled bylo jasné, že nový milenec českou skandalistku zcela očaroval. „On je vážně gentleman. Už se skoro nevidí, že by chlap otvíral ženě dveře nebo jí pomáhal do kabátu. Patrik tohle všechno dělá, mám vážně štěstí,“ neskrývá své nadšení kráska s chirurgicky zvětšeným hrudníkem.

Dominika by ráda se svým Patrikem brzy vyrazila na společnou dovolenou. „Potřebuji si konečně odpočinout. Týden někde v exotice bude navíc výborná příležitost, jak se ještě lépe poznat,“ říká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám