Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jde do tuhého! I když se od začátku zdálo, že v otázce neúčasti na koncertu ve Frenštátě pod Radhoštěm je Iveta Bartošová (†48) výjimečně nevinně a pořadatel svůj neúspěch hodil na ni, přes všechna silná slova ze strany místních i zpěvačky a jejího manažera Josefa Rychtáře (65) nakonec na akci, jejíž část výtěžku putuje na podporu obětí výbuchu jednoho místního domu, přeci jen vystoupí. A za žádných dvacet tisíc – zadarmo!

Rychtářovi patrně došlo, že Ivetě už nikdo nevěří, i když zrovna ona nic špatného neudělala, a že by jí obvinění z parazitování na obětech tragédie mohlo definitivně zlomit vaz. Proto nažhavil telefonní linky a Bartošovou do Frenštátu nakonec posílá.

„Nenechám už nikoho o Ivetě spekulovat. Rozhodl jsem se, tedy domluvili jsme se, že přestože pan pořadatel Luchesi se k Ivetě nezachoval férově, že na pátečním plese, a zdůrazňuji, že jde o komerční záležitost, ne o charitu, jak se to snaží pořadatel prezentovat, nakonec vystoupí bez nároku na honorář,“ sdělil Super.cz Rychtář.

Bartošová má být zlatým hřebem večera, jakési půlnoční překvapení. Pokud přijede a vystoupí, půjde o první veřejnou akci po strašlivě dlouhé době. Můžeme jí jen držet palce, aby ji nepřepadla tréma a vše dopadlo dobře.

Reklama

Další články

Načítám