Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dům Dary Rolins (51) a Patrika Rytmuse Vrbovského (47) je sice zatím jen hrubou stavbou, kde si stavební dělníci ještě pořádně máknou, zpěvačka ale nenechává nic náhodě a pomalu začíná vybírat do hnízdečka lásky nábytek. Popová diva měla tu čest otevřít podzimní veletrh o bydlení a při té příležitosti si vyčíhla několik nábytkových kousků, které rozhodně využije ve svém budoucím domově.

„Patrik nechal zařizování našeho domu čistě na mně, a tak se začínám realizovat,“ říká Dara.

Než popová diva otevře svůj nový showroom v centru Prahy, stihla odprezentovat svou značku právě na veletrhu v Letňanech. „Mám radost, že se naší značce daří. Těším se na svou novou kolekci, se kterou se představím právě na otvírací párty. Všichni, kteří se na vzniku podíleli, jsou nadšeni,“ prohlašuje bez zbytečné skromnosti.

Nám se podařilo zjistit, že v domě Dary a Rytmuse v Tuchoměřicích budou umístěnky kousky nábytku právě ze zpěvaččiny nadcházející kolekce. Celá dostavba třípodlažního sídla na Praze-západ bude prý realizována právě pod hlavičkou zpěvaččiny značky nábytku.

Nedá se ale předpokládat, že by dům slavného páru do budoucna fungoval jako ukázkový showroom pro kupce, chtivé Dařina nábytku, ale spíš bude pro všechny zvědavce nedobytnou pevností.

Reklama

Další články

Načítám