Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nemůžete se dočkat léta, sluníčka a dlouhých volných dnů? Těšíte se na dovolenou u moře? Pokud ale nechcete kromě nových plavek ukazovat okolí i svá nadbytečná kila, pusťte se do diety, která vám pomůže se špíčků zbavit.

Pryč s tuky a rychle

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete-li účinně zhubnout, ale svou novou váhu si i udržet, bez úpravy jídelníčku a pravidelného pohybu to jednoduše nepůjde. Existuje ale šikovný pomocník, který vám umožní hubnout rychle, příjemně a naprosto přirozeně. Oním pomocníkem je proteinová dieta KetoDiet.

Proč právě proteinová dieta?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proteinová dieta KetoDiet je typem diety, který umožní tělu zbavit se své nadváhy velmi efektivně. Dochází k tomu přirozeným navozením změny metabolismu snížením přísunu cukrů a tuků a zároveň zvýšením příjmu bílkovin. KetoDiet tak nastartuje tělo k rychlému spalování uložených tuků a navíc vás naučí jíst pravidelně. Zcela přirozeně a bez chemie. Uvidíte, že štíhlejší křivky na sebe nenechají dlouho čekat.

3 kroky ke štíhlé linii

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jen 3 jednoduché kroky dietního programu KetoDiet vás dělí od nádherného těla. V prvním kroku, který trvá obvykle 2-4 týdny, dochází k rychlé redukci tuků. Ve druhém své tělo stabilizujete, dodržujete pravidelnost v jídle i pití a pozvolna přecházíte k běžné racionální stravě. A ve třetím kroku si svou dosaženou váhu dlouhodobě zachováváte. Jo-jo efektu můžete dát navždy sbohem!

V čem je KetoDiet jiná?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

KetoDiet je českým příkladem proteinové diety, která nabízí bílkovinná jídla obohacená o nezbytné vitamíny, minerály i o prospěšné Omega 3,6 mastné kyseliny. Součástí celého dietního plánu je také konzumace vybrané zeleniny a především výživové poradenství online, které je zcela zdarma.

Sladké, nebo slané?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

KetoDiet nabízí nejen proteinové nápoje v nejrůznějších sladkých příchutích, ale také velmi chutné proteinové omelety, které plně nahrazují běžná jídla. Velmi oblíbené jsou KetoDiet proteinové tyčinky s čokoládovou příchutí, které můžete mlsat i v dietním režimu. Obsahují snížené množství cukru a tuků a jsou tak perfektní odměnou na konci dne, po cvičení, nebo jednoduše tehdy, když si je budete chtít dát!

Další články

Načítám