Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nesmrtelné slovní přestřelky filmové dvojice Jany Paulové (69) a Václava Vydry v Kameňáku se z pláten kin přemisťují na televizní obrazovky. Jak se Super.cz podařilo zjistit, televize Prima se rozhodla přenést do českého éteru humor z Troškovy trilogie do seriálu. Kameňákov je jen krátce před natáčením.

„Televizi se podařilo přemluvit oba hlavní aktéry Kameňáku, Vydru i Paulovou, v seriálu dostanou prostor ale i další oblíbené postavy z populárních filmů,“ prozradil nám zdroj z televize s tím, že těšit se můžeme opravdu na pitoreskní postavičky. A v seriálu má prý působit i kapela Walda Gang, která nedávno pokořila Kabát a jež je plná samorostů a vtipálků.

Představitel hlavního hrdiny Pepy Václav Vydra se už na natáčení těší. „Zdeněk Troška se sice toho už nechtěl zúčastnit, ale i tak si myslím, že to nemůže dopadnout špatně. Zdeňkovu laskavost a humor si snad přineseme na plac sami,“ věří Vydra, který už se nemůže dočkat, až zase skončí v ložnici s filmovou manželkou Paulovou. „Co se dá s Janou ještě v posteli dělat? Věřte, že toho je hodně,“ směje se na závěr Vydra. Pokud se chystaný pilotní díl povede, diváci se Kameňákova dočkají příští rok.

Nápad evidentně vznikl loni, když dvojice pro Primu natáčela postelové skeče pro Novotného Trampoty. Od té chvíle byl jen krůček k nápadu se samostatným seriálem.

Reklama

Další články

Načítám