Hlavní obsah
Článek

Snad každý z nás si jistě pamatuje nezapomenutelný duet dnes již zesnulého Karla Zicha a Lenky Filipové Mosty.

Legendární písničku nedávno znovu oprášilo pekelné duo bizarních interpretů Katka a Jindra. Ti k písničce opět natočili videoklip, ze kterého leckomu může naskakovat husí kůže. Nikoliv však vzrušením, nýbrž studem.

Zpočátku to vypadalo, že Katka s Jindrou polezou svým mixem lidových odrhovaček do zelí zejména legendární pěvecké dvojici Eva a Vašek. Jak sami můžete posoudit v našem videu, svérázné zpívající duo si troufá i na populární českou muziku.

Katka s Jindrou se navíc od včerejška mohou těšit vůbec ze svého prvního hudebního ocenění. Ve druhém ročníku hudebních anticen Zlatý David zvítězili v kategorii Nejhorší kapela roku, když za sebou nechali i protřelé kapely Holki, Walda Gang či děvčátka z LuŠtěLy.

Nezbývá než doufat, že jim udělená anticena nezvedne už tak dost vysoké sebevědomí a nepokusí se rovnou interpretovat nejslavnější hity Karla Gotta. Už takhle se nesmělá dívka s ofinkou Katka začíná v šoubyznysu pomalu otrkávat, a dokonce, byť bez Jindry, zazpívala na jedné společenské akci, kde poskytla i velmi neotřelý rozhovor pro Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám