Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Tomáš Klus (37) patří v současnosti k největším idolům nejen mladé generace. Skromný chlapec původem z Třince nemá o přízeň fanynek nouzi. Přesvědčit vás o tom může koneckonců i všeříkající fotečka, na které se Tomáš nechal zvěčnit se svými obdivovatelkami. Ještě navíc si inkriminovanou fotku zcela dobrovolně vystavil na svou sociální síť.

Co tomuhle obrázku asi řekne jeho současná partnerka Tamara Kubová, do níž je Klus zamilovaný až po uši? „Za to mě žena zabije,“ komentoval vtipně fotku sám Tomáš.

Populární poeta se svou novou láskou bydlí v podkrovním bytě v pražských Nuslích a stěhovat se zatím nehodlá. „Neplánuji v brzké době navyšovat schodek svého rozpočtu. Chuchle byla kachna,“ svěřil se Super.cz nedávno Tomáš, který tak narážel na informaci, že ve jmenované pražské čtvrti koupil dům. Nikoli, místo stěhování ho teď zaměstnává podzimní česko-slovenské turné s názvem Ani si nesedejte.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám