Hlavní obsah
Článek

Po nedávné neoficiální svatbě na dovolené v Thajsku se Jiří Pomeje (†54) rozhodl uspořádat konečně i veselku v Česku. Herec, producent a moderátor po jistém váhání (o sňatku se hovořilo už celý loňský rok) konečně odtajnil datum. „Andy si vezmu za ženu prvního června na Den dětí,“ prozradil Super.cz Pomeje.

„Místo na hostinu zatím hledáme, ale mělo by to být přímo v Praze nebo blízko ní. Oddávat nás bude skladatel písniček Michala Davida Zdeněk Barták, který je radním první městské části, protože nám přijde symbolické, že díky tomu spolu budeme žít nonstop,“ říká Jiří.

Mezi svatebními hosty, kterých by mělo být až sto padesát, mají být bratři Nedvědovi, jimž Pomeje s Andreou uspořádali již několik úspěšných koncertů, nebo nerozlučný kamarád Pomejeho Michal David.

„Za svědka mi půjde Pavel Pásek. Žádného jiného si neumím představit. Mockrát v životě mi pomohl. Andrea bude mít za svědkyni bývalou novinářku Veroniku,“ upřesnil herec. „Už dávno Andreu vnímám jako svou ženu, takže při obchodních jednáních říkám lidem, ať pošlou mail mé manželce. Nikdo se nad tím nepozastavuje. Chceme to zkrátka jen posvětit a dostat na to papíry. Je nám ale spolu hezky už teď,“ tvrdí Pomeje, který je pyšný na to, že si Andrea Šťastná chce vzít jeho příjmení.

„Ke štěstí mi chybí už jen miminko. Pak budu nejšťastnější chlap na světě,“ dodává producent, který nyní usilovně připravuje festival country kapel Lochotín 2013, jakousi vzpomínku na Portu, na níž kromě Nedvědů vystoupí i Greenhorni, Jakub Smolík, Rudolf Křesťan a další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám