Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Společenská sezóna se blíží. Pro bezchybný vzhled věnujte svému obličeji a tělu náležitou péči. Vyzkoušejte salónní ošetření kosmetikou Pevonia Botanica. Na přípravky této značky nedají dopustit americké herečky jako Denise Richardson, Kyra Sedgwick nebo Demi Moore. V Čechách na tuto přírodní kosmetiku sází Dana Morávková. A protože Pevonia pamatuje i na specifické potřeby pánské pleti, nelze se divit, že si tuto značku ve Spojených státech oblíbili takoví herci jako Matthew McConaughey, Hugh Jackman nebo Keanu Reeves.

Omlazující zábal

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nezapomínejme na péči o tělo. Vyzkoušet můžete třeba vynikající tělový zábal z jogurtu a tropického ovoce, který působí proti předčasnému stárnutí, opravuje pokožku poškozenou slunečním zářením, vyhlazuje vrásky, hydratuje, omlazuje a vyživuje. Ošetření se skládá z peelingu z tropického ovoce a mořské soli, který odstraní z pokožky nečistoty a odumřelé buňky a perfektně ji vyhladí. Dalším krokem ošetření je jogurtový zábal, který obsahuje kromě jogurtu polypeptidy mořského kolagenu a elastenu, vitamin A, kyselinu hyaluronovou, výtažky z ananasu a papáji a granátového jablka. Na závěr je do pokožky vmasírován anti-aging balzám s tropickým ovocem a retinolem, po kterém je pokožka vypnutá a plná energie a vůně.

Zpevňující ošetření

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při péči o tělo nesmíme vynechat pokožku krku a dekoltu. Právě zde je totiž kůže tenčí, citlivější, sušší a náchylnější na projevy stárnutí. Pokožka na krku a v dekoltu bývá drážděna kontaktem s oblečením nebo je naopak vystavena slunečním paprskům a působení nečistot. S postupujícím věkem v pleti ubývá podpůrných látek zpevňujících pleť, pokožka se stává povolenou a ztrácí své kontury. Tato pozoruhodná korekční terapie, kterou můžete vyzkoušet v salónu Pevonia Botanica, zahrnuje vysoce účinný rostlinný extrakt ze stromu Kigelia africana k obnově elasticity pokožky na krku a hrudi ve spojení s minerální maskou. Po aplikaci vypadá pleť pevnější a více vypnutá, což vám umožní sebevědomě odhalit svůj krk a dekolt.

Kaviárová péče

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proces stárnutí, agresivní externí faktory, volné radikály, stres, to vše pomalu ničí mladistvost pleti. Je na čase znovu získat a obnovit zářivou vitalitu a zkusit maximální obranu proti stárnutí. Bohaté anti-agingové ošetření Myoxy Caviar ohromí vaši pleť extraktem z čistého kaviáru, perel a revoluční směsí rostlinných extraktů. Pleť je následně viditelně omlazená, pružnější, okysličená a vrásky jsou zjemněny.

Pro muže

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Salónní péče určená mužům již dávno není ničím výjimečným. Nejen hollywoodští herci mohou vyzkoušet jedinečné Skin-Fit kaviárové ošetření pro muže nebo aplikaci Plantomer masky, která nabízí unikátní kombinaci aktivních ingrediencí z mořských zdrojů. Tato jemná maska s chladivým účinkem přináší efektivní ošetření, které zklidňuje, léčí a posiluje. Hloubkově hydratuje, zanechává pokožku vypnutou, osvěženou, ozdravenou a mimořádně prozářenou. Maska má hojivé, léčivé a chladící účinky. Redukuje zčervenání, zužuje cévy. Ošetření i maska jsou vhodné pro všechny typy pleti, zvláště pro citlivou pleť s problémy krevního oběhu.

Další články

Načítám