Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexbomba Hana Mašlíková (41) byla jednou z hlavních hvězd fashion show v Jasné v Nízkých Tatrách. Modelka ukázala svůdné křivky v přiléhavé kombinéze a přítomní muži od ní nemohli odtrhnout oči.

Do Nízkých Tater nezamířila Mašlíková jen pracovně, ale i za odpočinkem. Stejně jako Monika Marešová (49) či Yvetta Blanarovičová (60) si užívala masáží a lenošení v lehátku v místním aquaparku a samozřejmě vyrazila i na lyžování.

„Nejsem velký mistr lyžování, lyžuji teprve tři roky a teď chci spíše dopilovat styl. Byla jsem ráda, že jsem tu potkala spoustu známých lidí,“ prozradila majitelka bujného poprsí, která společně s moderátorkou Nikol Moravcovou (36) řádila přímo na sjezdovce v tamějším „ice baru“ a fandila odvážným dívkám, jež se zúčastnily lyžařského závodu v plavkách „bikini ski“.

Večer se Hanka věnovala modelingovým povinnostem a na následný večírek dorazila až po přehlídce.

Jediné, co modelce dělalo starosti před odjezdem na Slovensko, bylo zajištění hlídání pro pejska Draga. „Nedalo se nic dělat, musel do psí školky, nejvíce mě rozsekalo, že se mě ptali, zda má pro něj přijet školní autobus. Byl smutný, když jsem ho dovezla a nejel psím autobusem,“ uzavřela se smíchem Mašlíková.

Reklama

Další články

Načítám