Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) se pochlubila další roztomilou fotkou se svým synem Matyášem, který jako by z oka vypadl svému tatínkovi Tomáši Plekancovi (41).

Zároveň trochu vyděsila všechny své fanoušky, když na sociální síti začala spekulovat nad tím, že se možná bude stěhovat do ruského Omsku, jehož hokejový klub lanaří Tomáše Plekance do svých řad.

"Tak nevím, co je lepší. Luxování malého nosu, kterému se to líbí asi jako mně celer v polívce, nebo krásná, ale daleká nabídka Omsku?" napsala si na sociální síť Lucie Vondráčková.

Jak se však zdá, Plekanec i Vondráčková nakonec přeci jen zůstanou v Česku. „Hlavolam vyřešen,“ vzkázala fanouškům s úsměvem sympatická zpěvačka. Zapomněla ale dodat, jak.

Plekanec se však mezitím nechal jasně slyšet, že jeho prioritou zůstává Kladno, takže stěhování na dalekou Sibiř se zřejmě odkládá a všichni fanoušci Kladna i Lucky si mohou konečně oddechnout.

Reklama

Další články

Načítám