Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Víno jako dárek je sázka na jistotu. Trefou do černého je zvlášť v případech, kdy potřebujete obdarovat svoje obchodní partnery. Stačí víno dobře vybrat a dárek decentně doplnit o logo. Skvělá je i možnost odečíst si tichá vína do 500 Kč z daňového základu a nechat si vrátit DPH. Nejzajímavější vína mizí před Vánoci nejdříve, s objednávkou proto neváhejte!

Nechte si poradit od odborníků

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neurážejte obchodní partnery špatným vínem. Tým společnosti FiremníVíno.cz má za sebou roky zkušeností a jeho odborníci vám nabídnou jen vína, která by sami rádi darovali. Specializují se na špičková moravská vína a najdete u nich i úžasnou nabídku dárkových obalů na víno.

Krásný obal je nezbytností

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pryč je doba, kdy jste mohli víno zabalit do nevzhledné papírové odnosky s motivem vinného listu. Vyberte si obaly, které mají šmrnc, jsou moderní a mají nápad. Dřevěné, látkové, plastové či papírové? Na FiremníVíno.cz najdete ten největší výběr obalů na víno.

Náš tip na originální doplněk

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kvůli daním je nutné, aby byla lahev doplněna logem. Řada firem sází na etiketu ve firemních barvách, podle průzkumů to však není ideální. Celých 30 % oslovených dokonce odpovědělo, že u takto designovaného vína očekávají spíše podřadnou kvalitu. Možností, jak víno obrandovat, je přitom spousta. Elegantní jsou keramické visačky, které respektují původní etiketu, a vkusně dostanou logo na místo, kde je na očích. Visačky lze vyrobit v různých tvarech, velikostech a ani krátký text není překážkou.

Pokaždé něco nového

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Opravdovou specialitou mezi obaly na víno jsou ručně vyráběné jutové a lněné pytlíky. Lze na ně nažehlit jednobarevné logo vaší společnosti.

Vína musí vyprávět příběh

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Víno musí být dobré. A ještě lepší je, když má za sebou navíc i silný příběh. Taková jsou třeba vína z vinařství Ampelos, nejstarší šlechtitelské stanice v České republice (založena byla v roce 1895!). Vína z vinařství Ampelos můžete nyní v rámci akčních sad objednat za speciální ceny. Balíčky zahrnují kromě vína také elegantní obal. V balíčcích neleznete například vlastní vyšlechtěnou odrůdu Veritas, zlatými medailemi ověnčená vína Hibernal a Kerner a také speciální cuveé Symposion vyrobené ze 100 odrůd révy

Originální doplňky jsou nezbytností

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K výbornému vínu nestačí jen otvírák a sklenička. Příprava a vychutnání vína je rituál a k němu patří i adekvátní nástroje: špičková vývrtka, chladicí nádoba nebo dekantační karafa.

Další články

Načítám