Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martha Issová (31) patří k našim nejpopulárnějším herečkám, které mají na svém kontě řadu nezapomenutelných rolí. Momentálně si naplno užívá mateřských starostí a radostí s devítiměsíční dcerou Františkou, a tak jistě jen v koutku duše vzpomíná na to, jak bojovala se stydlivostí během natáčení žhavých milostných scén, kterým se ve své bohaté herecké kariéře nevyhnula ani ona.

Roku 2005 si společně s Janem Dolanským zahráli milence v seriálu Karla Smyczka Dobrá čtvrť. Během vášnivé milostné scény v autokaru Issová vystavila na odiv svá ňadra a působila jako pořádná divoška.

V jednom z tehdejších rozhovorů přitom přiznala, že se před natáčením snažila s Dolanským opít, ale vůbec jim to nešlo.

„Opravdu hodně jsme se styděli, tak jsme do sebe kopli několik panáků, ale vůbec to nepomáhalo,“ vzpomínala na natáčení milostného aktu Issová. Na výsledku ale žádná stydlivost vidět nebyla, o čemž se můžete přesvědčit v naší fotogalerii.

Také Karel Smyczek má na Marthu Issovou a Jana Dolanského samé dobré vzpomínky.

„Honza je nesmírně příjemný člověk a myslím, že nám bylo při práci fajn. Nejvíc jsme se "nasmáli" při natáčení poměrně odvážných milostných scén, které měl s Marthou Issovou,“ svěřil se režisér České televizi.

Reklama

Další články

Načítám