Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dvou letech se Aňa Geislerová (48) rozhodla ukončit spolupráci s původní českou módní značkou. Žádné drama ani hysterii ale za tímto odchodem nečekejte. Přestože herečku stála příprava pěti kolekcí hodně úsilí a také peněz, vzpomíná na tuto práci s úsměvem na rtech. Navrhovat vlastní oblečení, to bylo pro českou módní ikonu vždy velkým snem.

„Kolekce I´m leaving with love je mojí rozlučkovou kolekcí," překvapila všechny včera na tiskové konferenci Aňa. Herečka při této příležitosti symbolicky předala žezlo světově uznávanému českému návrháři Jakubu Polankovi, který bude pro známou konfekci pravidelně vytvářet řadu pod svým jménem.

Geislerová nezapomněla připomenout, že její poslední kolekce není v žádném případě smutná. „Je prostě zbavená příkras, ozdob a sentimentu. Je jako žena, která už ví, že odchází a do kufru si sbalí svoje nejlepší věci. Původně byla kolekce mnohem rozsáhlejší a dal by se z ní opravdu sbalit kufr na cestu, na které ani nevíme, co nás čeká, ale bylo by téměř nemožné takovou kolekci vyrobit, a tak zůstalo to nejpodstatnější," říká.

V hereččiných modelech se objevují symboly lebky i květin a není to prý náhoda. „Jsou to symboly koloběhu života, v zemi končí člověk a z jeho popela mohou růst nové věci. Je pro mě zajímavé sledovat, v kolika obchodech a kolekcích jsem stejný symboly v téhle sezóně viděla. Je to asi obecná potřeba uvěřit, že v každém konci je nový začátek. Loučím se s velkou láskou a vždycky budu šťastná za naše setkání, které mi splnilo jeden dětský sen. Napořád s láskou," dojatě uzavírá Aňa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám