Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Odchod Jiřího Pomeje (†54) z rádia Frekvence 1, ze stanice, která mu jako první loni dala příležitost, aby se mohl postavit znovu na vlastní nohy, je zatím zahalen tajemstvím. Zatímco některé zprávy říkají, že dostal hodinového padáka, redakci Super.cz se donesly úplně jiné zvěsti. Ani ty však nehovoří o bývalé hvězdě rozhlasové stanice lichotivě. „Urazil se, že ho nenominovali na moderátora roku!“ tvrdí zdroj, podle kterého Pomeje bude muset zaplatit minimálně padesát tisíc korun pokuty za porušení do konce roku platné smlouvy.

„Jirka je v některých věcech opravdu nepoučitelný. Místo toho, aby byl rád, že se i díky důvěře Frekvence 1 dostal zpátky nahoru, práskl tam dveřmi jen proto, že si vedení rádia dovolilo nominovat v anketě, kterou loni vyhrál, na moderátora roku úplně někoho jiného. A nehne s ním nic. Výhrůžky ani prosby,“ řekl nám přítel herce a moderátora s tím, že Pomeje cítí, že důvodem pro nenominování je jeho politická angažovanost.

„,Rádio vědělo čtrnáct dní dopředu, že odcházím. Něvěřili tomu a teď se tváří překvapeně, že jsem dodržel své slovo. Slíbil jsem lidem, že budu zásadový a svůj, a tak si musím stát za svým. Zatím však nemohu specifikovat, kvůli čemu jsem odešel," řekl Super.cz o svém úprku z rádia Pomeje. Ten měl mít další vysílání v noci ze čtvrtka na pátek, k tomu ale už nedojde. „Jako haur prohlásil, že raději zaplatí pokutu padesát tisíc, která vyplývá ze smlouvy, než aby tam zůstával. Jestli se ale Frekvence 1 rozhodne ho žalovat kvůli poškození investic, bude ta suma ještě daleko zajímavější,“ dodal zdroj.

Pomeje zatím stále zůstává moderátorem televizních VIP zpráv a koncem příštího týdne pořádá coby producent dva koncerty bratrů Nedvědů. Během prvního má dojít k veselce Honzy Nedvěda s jeho přítelkyní Pavlínkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám