Hlavní obsah
Článek

Stačilo odepřít si pár nocí beze spánku a z Ivety Bartošové (†48) je po čase opět až zákeřně svůdná žena. Pryč je sice image nevinné princezničky, avšak zpěvačka na nejnovějších fotkách, jež vznikly pro kampaň televize Pětka, vypadá jako zralá a neskutečně zajímavá dáma. A vážně nejde o retuše. Iveta zkrátka opět vstala z popela a ukázala se v té nejlepší poloze. Tomu však předcházely velké porodní bolesti. Víme o nich víc!

Nová televizní stanice zaplatila pěnici statisíce korun za to, že smí sledovat její život. A za přítomnosti televizních kamer se děly neskutečné věci. „Ze začátku je Bartošová prakticky opravdová troska, o to víc kontrastní je, kam až se dostala během pár týdnů pod dohledem specialistů televize,“ prozradil nám zdroj z natáčecího štábu s tím, že pokud Pětka nepoužije moc ostré nůžky, uvidíme v prvních dílech Bartošovou v tak extrémně hrozném stavu, v jakém ji diváci neměli ještě šanci nikdy spatřit. A že už toho na vlastní oči ze života slavné popové divy viděli skutečně mnoho. Když si prý její dosavadní stavy vynásobíme pěti, blížíme se reálu. Asi je skutečně na co se těšit.

„Stanice ji nemá důvod moc šetřit, spíš naopak. Potřebuje ukázat ten obrovský rozdíl mezi tím, jak vypadala a působila na začátku, a jak je na tom dnes,“ konstatuje informátor. Smutné je jen to, že Iveta se i přes obrovský pokrok nezbavila všech svých neřestí a stále si dopřává doping ve formě prášků. Na její mluvě je to stále poznat. „Díky pomoci odborníků se ale i toho bude moci zbavit, když bude ovšem chtít,“ konstatoval lakonicky zdroj z televize, která reality show s Bartošovou uvede hned po začátku vysílání patnáctého října večer.

Pětka se nebojí kupodivu ani vyhlášené nespolehlivosti zpěvačky. Naopak, přihrála by jí do karet. „Zatím až žasnou, jak moc bezproblémově funguje, nic neodříká, neodsouvá, vše běží jak na drátku. Ale i kdyby ne, Iveta moc dobře ví, co všechno je natočeno a co by se mohlo dostat do vysílání, kdyby nedodržela smlouvu,“ dodává informátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám