Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak jako každý rok, ani letos si Kateřina Průšová (40) nenechala ujít parádní lyžovačku. Tentokrát vyrazila na hory do Jasné v Nízkých Tatrách. Po loňské operaci kolene však na lyžích nedá ani ránu bez nutné ortézy.

„Pocházím z Liberce, a tak mám lyžování v srdci a lyžuji odmalička. Ráda jezdím do Krkonoš, ale i tady jsem si pěkně zalyžovala, dala jsem si Hankou Mašlíkovou takový malý závod,“ smála se sympatická modelka, kterou by lékaři na svah bez ortézy nepustili.

Po závodě se obě krásné modelky občerstvily nejen minerálkou, ale i sklenkou šampaňského v champagne baru přímo na sjezdovce. Stejně jako řada jiných celebrit, ani Průšová s Mašlíkovou si nemohly nechat ujít párty v hudebním klubu v Jasné, kde si zapařily společně se slovenskými misskami a moderátorkou Monikou Marešovou (49).

Průšová si víkend v Tatrách naplno užila nejen na zasněženém svahu. Chodila na masáže i wellness procedury a nabírala síly na nadcházející náročné týdny.

„Čeká na mě hodně práce, ve druhé polovině dubna připravuji módní přehlídku a v květnu budu fotit kalendář, ale zatím se koncepce kalendáře teprve připravuje, tak vám k tomu nechci říkat nějaké bližší informace,“ uzavřela tajemně Průšová.

Reklama

Další články

Načítám