Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) měla už tento pátek naživo vystoupit na benefičním koncertu, jehož část výtěžku poputuje lidem, kteří přišli o majetek následkem tragického výbuchu panelového domu ve Frenštátě pod Radhoštěm.

Ač se jedná o charitativní koncert, Iveta si řekla o příliš vysoký honorář, který organizátoři nemohli zaplatit. Narychlo proto musí škrtat její jméno na vylepených plakátech.

„Nedohodli jsme se na výši honoráře, žádali jsme o charitativní slevu, protože jsme si nemohli dovolit Ivetě zaplatit tak vysoký honorář, prý má ale svou cenu, takže v pátek ve Frenštátě nakonec nevystoupí,“ řekl Super.cz organizátor koncertu Aleš Luchesi s tím, že i kdyby se Iveta vzdala části honoráře ve prospěch charity, byla jeho výše příliš vysoká.

„Proti Ivetě žádnou zášť necítíme, ale osobně mě její neúčast moc mrzí, zvláště, když se tak těšila na vystoupení v rodném kraji,“ dodal pořadatel, který doufá, že neúčast Bartošové neohrozí návštěvnost celé akce.

Iveta Bartošová byla hlavním tahákem benefičního koncertu ve Frenštátě. Rodačka z nedaleké Čeladné přitom velmi dlouho nevystupovala, a tak byl na její pěvecký výkon každý zvědavý.

Když už nic jiného, aspoň se díky jejímu jménu o chystaném koncertu mluvilo, a zpěvačka mu v podstatě udělala reklamu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám