Hlavní obsah
Článek

Herečka Nicole Kidman (56) o manželství s Tomem Cruisem (61) nehovoří s novináři ochotně. A ještě méně sdílná je ve chvíli, kdy se dotazují na rozvod a důvody, které k němu vedly. Teď však australská kráska přiznala, že po rozvodu se svým prvním manželem trpěla vážnými depresemi. O Cruisovi přitom prý nikdy s jeho třetí manželkou Katie Holmes (45) osobně nehovořila.

Nicole si brala Toma v roce 1990, kdy jí bylo třiadvacet let. Později potratila jeho dítě, a tak adoptovali dívku Isabellu a chlapce Connora. Oba po rozvodu rodičů, k němuž došlo v roce 2001, zůstali s otcem.

„Vdala jsem se opravdu hodně rychle a dost mladá. Ale nelituji toho, protože díky tomu mám Bellu a Connora a po dlouhou dobu jsem si užívala fantastické manželství. Ale pak, když to nefungovalo, musela jsem si najít vlastní cestu z depresí. Nelituju toho ale vůbec. Byla to součást mého dospívání,“ tvrdila pětačtyřicetiletá herečka v interview pro magazín Who.

Dnes je Nicole šťastně provdaná za zpěváka Keitha Urbana a společně vychovávají čtyřletou Sunday Rose a dvouletou Faith. První dceru porodila sama Kidman, druhou odnosila náhradní matka.

Reklama

Další články

Načítám