Hlavní obsah
Článek

Gábina Partyšová (45) sice stále jede na plný plyn, umí si však najít čas i na potřebný relax. Společně s partou známých a synem Kristiánem vyrazila na pár dní do Priessnitzových léčebných lázní v Jeseníku.

„Společně se synem Kristánem jsem se stala ambasadorkou lázní. Nejsme tady poprvé a musím se přiznat, že už mám k tomuhle kouzelnému místu osobní vztah,“ prozradila Super.cz Gábina, která si ve dnech volna dopřávala v první řadě relaxaci duše a těla.

„Zaměřují se tady na léčbu dýchacího ústrojí, což zatím není můj případ, ale mají tady řadu terapií, které mi dělají dobře. Například metodu na zlepšení spánku. A taky skvělé masáže,“ vypráví nadšeně moderátorka.

Díky čerstvé nadílce sněhu došlo i na zimní radovánky. „V Jeseníkách jsme strávili čtyři dny. Víc si kvůli práci nemohu dovolit, ale i tak to bylo moc fajn. Zrovna napadalo hodně sněhu, takže jsme se s Kristiánem dokonale vyblbli na sněhu i na místním kluzišti,“ uzavřela vyprávění Gábina, která se odpočatá opět vrací do pracovního kolotoče.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám