Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Model Michal Gajdošech o sobě dává opět hlasitě vědět. Poté, co tento Slovák v roce 2011 stanul na druhém stupínku v soutěži Muž roku, teď opět boduje.

Krasavec, který nechybí na žádné přehlídce Prague Fashion Weeku, září v mnoha reklamách a je múzou návrháře Osmanyho Laffity, fotil společně s playmate Zuzanou Strakošovou kampaň pro bar v centru Prahy.

„Už jsem jednou fotil s holkama nahoře bez. Jsem prostě rád, když je příjemná atmosféra a nikdo nic nehrotí. Samozřejmě nejdůležitější je výsledek, proto jsem šel do takového focení a neměl jsem s tím problém," říká Miki.

Na fotkách můžete vidět, že fotograf Martin Buček dvojici vyburcoval k opravdu zajímavým výkonům. „Samozřejmě když vedle sebe mám nahou ženu, tak to není jen tak," směje se Michal.

Model se dále přiznal, že má partnerku, která jeho práci v modelingu trpí. „Musím být vděčný za přítelkyni, která mi moji práci toleruje, nebo se alespoň snaží to tolerovat."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám