Hlavní obsah
Článek

Oblíbená moderátorka a stále ještě manželka Leoše Mareše (47), Monika Marešová (49), doslova září. Podle někoho za to může její o něco mladší milenec, jiní si myslí, že Monika našla více sebe samu a nestojí tolik ve stínu jako dříve.

Moderátorka vyrazila na holčičí víkend do Nízkých Tater, a zatímco dva syny hlídala tchyně, ona řádila na místních sjezdovkách a relaxovala v aquaparku.

V bazénu neváhala předvést svou dokonalou sexy postavu v bikinách, na které mohli přítomní pánové oči nechat.

S kamarádkou si užívaly wellness, masáže a vyzkoušely i bazény s mořskou vodou. Navíc si coby vytížené maminky skvěle odpočinuly od dětí.

„Kluci jsou skvělí, ale občas dají pořádně zabrat, někdy je to opravdu náročné,“ prozradila Monika, která si s kamarádkou poseděla i u krbu, kde popíjely šampaňské.

„Těším se, až sem pojedu s dětmi, i v létě to zde musí být super, myslím, že se na tobogánech pořádně vyřádí. Jsem takový člověk na sluneční baterii, zimu mám ráda na horách, ale v Praze by mohlo být léto pořád,“ dodala se smíchem.

Monika, která nyní moderuje televizní bulvární pořad, se v bazénu potkala i se zpěvačkou Yvettou Blanarovičovou (60), jež si stejně jako ona naplno užívala holčičí víkend. Dámy samozřejmě vyzkoušely i parádní sněhové podmínky.

Zatímco Blanarovičová poprvé v životě řídila skútr, Marešová jako vášnivá lyžařka vyrazila na místní sjezdovky.

„Lyžuji od čtyř let a tenhle sport opravdu miluji. Každý rok jezdím na celý týden do Alp a pár prodloužených víkendů lyžuji po Česku, ale jsem ráda, že jsem si vyzkoušela i lyžování v Tatrách. Jinak ráda jezdím do Krkonoš, protože můj táta měl ve Špindlerově Mlýně podnikovou chatu, a tak mám k tomuto lyžařskému středisku nostalgický vztah,“ svěřila se Marešová.

Moderátorka se samozřejmě naplno ponořila i do bujarého večerního programu. A nezůstala jen u minerální vody, jejíž tváří je Lucie Bílá, ale vypila i několik drinků s úspěšným slovenským podnikatelem a akcionářem Pavolem Krúpou. Její přítel se však nemusí bát, přípitky proběhly ve vší počestnosti a Marešová se poté skvěle bavila u módní přehlídky i hudebního vystoupení populární slovenské kapely IMT Smile.

Reklama

Další články

Načítám