Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) se předvedla v plavkách a také zcela nenalíčená. Na sociální síť vystavila snímky ze svého domu nedaleko Prahy. Poslední slunné dny tráví s rodinou u bazénu a nebojí se ukázat své křivky. Nosková zhubla neuvěřitelných 25 kilogramů, tak proč to skrývat!

Míše se pořádně zvedlo sebevědomí a užívá si nyní pozornosti médií i mužů. Ráda nosí konečně sexy šatičky. "Už jsem byla dvakrát pochválená v módní policii a to jsem fakt v šoku. Já, která platím za módní strašidlo," řekla Super.cz se smíchem Nosková.

Míša se také nebojí předvést svým fanouškům bez jakéhokoli make-upu. Žádný pudr, řasenka, tvářenka, nic. Míša se ukázala na sociální síti úplně nenalíčená. Nejdříve v plavkách, pak při štípání dřeva a dalších vyloženě pánských záležitostech, jako je práce s motorovou pilou. Beze stopy líčidel vypadá jako náctiletá holčička. Jak jí to sluší, posuďte sami v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám