Hlavní obsah
Článek

Modelka Gabriela Dvořáková (35), éterická bytost, do níž se na první pohled zamiluje snad i nevidomý homosexuál, sice vztah s Leošem Marešem (47) ukončila už dávno, přesto je do něj stále platonicky zamilovaná. Dívka, která stojí za koncem manželství Leoše s Monikou Marešovou (49), pro něj má jen slova chvály. „Nebojím se mu říct i do očí, že je to nejlepší muž, kterého jsem kdy poznala,“ přiznala exkluzivně Super.cz půvabná modelka cizokrajného vzezření.

„Leoš je pro mě skutečně nejlepší chlap na světě. Z pohledu ženy jde o naprosto úžasného a pozorného partnera. Doteď spolu nemáme jediný problém, skvěle si rozumíme,“ říká Gábina, která ocenila i to, že se jí moderátor ozval ve chvíli, kdy se dozvěděl, že ukončila dvaapůlletý vztah s Jakubem Malinou. „Klobouk dolů před ním. Ptal se mě, jestli jsem v pořádku a jestli nepotřebuju pomoc,“ pěje ódy na exmilence Dvořáková.

Marešová současná oficiální partnerka Petra Faltýnová (46) se prý ale nemusí bát, že by mezi ní a Leošem opět přeskočila jiskra. Prý spolu dokáží fungovat i bez něžností.

„Co se týče lásky, to spolu máme dávno vyřešené. Leoš je šťastný s Petrou, ale nemáme problém se potkat a popovídat si,“ tvrdí dokonalá kráska, kterou jsme potkali na Staroměstském náměstí u její kamarádky Inky, kosmetoložky, jež pomáhá s pletí.

„Vysadila jsem antikoncepci. Jsem bez partnera, tak ji nepotřebuji, a navíc si myslím, že pro tělo ženy je to ve skutečnosti škodlivá věc. A po jejím vysazení se mi vždy zhorší pleť. Naštěstí už vím, že Inka je výborná a pomůže mi,“ dodala Gábina.

„Gábinka je bytost, kterou si každý hned zamiluje. Za pět minut vám připadá, že ji znáte celý život. Kam se hrabe Angelika, markýza andělů, která přitom byla ztělesněním sexu a krásy,“ tvrdí Inka, kamarádka celebrit, jež používá především biologické přípravky z řas, a mezi jejíž klientky patří třeba i Ornella Štiková, Kateřina Průšová, manželka fotbalisty Baroše či Eliška Bučková i se sestrou.

Reklama

Další články

Načítám