Hlavní obsah
Článek

Není pochyb, že Jay Leno (62) je jedním z největších profíků v oblasti talk show. Jeho populární pořad se známými osobnostmi The Tonight Show with Jay Leno vysílaný stanicí NBC navštěvují celebrity těch nejzvučnějších jmen a v pondělí se před ním na béžovou sedačku usadila stále nádherná a nestárnoucí Halle Berry (57). Na sobě přitom měla tak odvážné šaty, že vykolejily i ostříleného Lena!

Svůdný model bez ramínek s úzkým, ale o to hlubším výstřihem, lákal k pohledu a ani Jay mu nedokázal odolat. Nejdřív představitelce filmové Catwoman šaty pochválil, ale později se několikrát zamotal do toho, co chtěl říct. Oči mu přitom stále sklouzávaly k hereččiným ‚druhým očím‘.

To bylo také ale to jediné, co si mohl postarší moderátor dovolit. Partnerem Halle Berry je totiž francouzský herec Olivier Martinez (47), který se umí o svou partnerku i porvat. Nedávno se například pobil s jejím exmanželem Gabrielem Aubrym (37), kterému se nelíbilo, že se chce Halle odstěhovat do Francie i s jeho dcerou Nahlou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám