Hlavní obsah
Článek

Když si národ na stránkách Super.cz přečetl, že Ornella Štiková (31)ambice moderovat, v nichž ji podporuje organizátorka soutěže Miss Junior Kateřina Hamrová, mnozí byli, mírně řečeno, překvapeni. Gabriela Partyšová (45) možná o něco méně než jiní.

Na re-openingu pražského klubu, který Gábina uváděla, jsme si nejdříve povídali na téma, zda se i Partyšové někdy stalo, že by ji vyhodili z nějakého klubu, jako se to stalo Ornelle, když měla s Hamrovou úvodní schůzku. Prý ne.

Zároveň také popřela to, že by měla prsty v tom, že Ornellu z podniků, s nimiž je spjatá, nekompromisně vyvedli. "Před dvěma měsíci mi volal můj kamarád Richard Hrádek, že se mu nelíbí, aby v jeho restauraci byla. Nechala jsem to na něm. A o těch dalších jsem se dozvěděla až u vás," upřesnila Gábina.

K tomu, že se chce Ornella stát stejně jako ona moderátorkou, měla ještě méně co říct. "Já jsem na tom tvrdě makala čtrnáct let, krůček po krůčku. A co jí poradit? Není žádná rada. Na to by měl být odborník," míní Partyšová. A na dotaz Super.cz, z jakého oboru by měl být, odpověděla lakonicky: "Z psychologie nebo psychiatrie."

Reklama

Další články

Načítám