Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Středně velká, těžká nebo prsa, která byla vystavena zatěžkávací zkoušce mateřství a ztratila svoji přirozenou pevnost? Potřebujete podprsenku, která nejenom Vaše prsa nejen zpevní, ale zároveň jim dodá krásný tvar a vzhled? Tady ji máte!

Hluboký výstřih s krásným žlábkem? Víme, jak na to!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mít bujný dekolt, který svádí k pohledu, je jistě snem mnoha žen. I když k nám příroda byla štědrá a větší prsa nám nadělila, přesto nejsme úplně spokojené a chtěly bychom ještě víc naše přednosti zdůraznit. V šatníku máme krásné večerní šaty s úžasným výstřihem, ale pořád nám něco chybí k tomu, aby celkový dojem byl dokonalejší? Superpadnoucí podprsenka! Tento nový model kolekce Mat Dolce na rajpradla.cz má vše, co ke krásnému, plnému dekoltu patří. Je to podprsenka plná ženskosti a sladké rozkoše. Košíčky jsou ze saténové tkaniny, tudíž jsou hladké a dobře se hodí pod jemné šaty. Vše dolaďuje spodní krajková část. Tvar košíčků je ideální pro vytvoření dokonalého poprsí a krásného žlábku ve výstřihu. Ramínka lze regulovat, ne však odepnout. Tuhle nádhernou podprsenku uvítá každá žena, která dokáže ustát zkoumavé pohledy mužů, a nesmí chybět v šatníku sebevědomých žen.

Malá prsa, malé sebevědomí? Změna, kterou pocítíte!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stojíte před zrcadlem, hlavou Vám běží spousta myšlenek o nespravedlnosti. Proč zrovna já mám tak malá prsa? Nic z toho, co si oblečete, Vám nepřipadá dost sexy? Máme pro Vás řešení! A ani nemusíte podstupovat plastickou operaci, a přeci budete mít to, po čem toužíte. Prsa, která jsou vidět, a větší sebevědomí! Nádherná podprsenka růžové barvy s originálním dívčím designem je modelem z kolekce Mat Amusing Push – Up na rajpradla.cz. Košíčky mají střih push-up, skvělé vymodelují a opticky zvětší i velice malá ňadra. Hodí se do hlubokých výstřihů. Krajkový obvod model oživuje, nádherná květina mezi košíčky tvoří opravdovou třešničku! Ramínka podprsenky lze regulovat i odepnout. Díky speciálně navrženému střihu a tvaru košíčků je tento model velice oblíben u žen s malými ňadry. Její barevnost vás navnadí na příjemné nadcházející jaro a dodá tolik důležitý pocit radosti. Budete rozzářená!

Bujnější tvary, bolavá záda, problémy. Už ne!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bolavá záda, zařezávající se ramínka, sportování skoro nemožné? Tohle jsou problémy většiny žen, které příroda více obdařila. Samotný nákup podprsenky je většinou veliký problém. Zvláště pokud máte útlé tělo a velká prsa. Tyto velikosti jsou k dostání v obchodech jen ve velmi omezeném množství, pokud vůbec jsou. O jejich vzhledu ani nemluvě. Mít touhu vybrat si nějaký pěkný kousek a nebýt zrovna babička v pokročilém důchodu, je skoro sci-fi. Pro nás to je reálné! Elegantní podprsenka Linea Maxima na rajpradla.cz je vhodná pro větší poprsí. Zaujme bohatým zdobením, které je zároveň decentní. Košíčky jsou zesílené vyztužením a mají ploché švy. Boky tvoří elastické mikrovlákno. Celková konstrukce zvedá a tvaruje poprsí. Zapínání na tři řady ve třech stupních zajistí dokonalé pohodlí. Užijte si pocit komfortu a luxusu a vaše záda už bolet nebudou.

Kolekce Gorsenia Attina

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V kolekci podprsenek Gorsenia Attina na rajpradla.cz se představuje elegantní, velmi pohodlná podprsenka určená pro ženy s normálním až větším poprsím. Model je velmi dobře střižený a dokonale nadzvedává a formuje poprsí. Je vyroben z vysokojakostní pevnější tkaniny ozdobené výšivkou v přední části, která skrývá, co má zůstat skryto, a přitom působí velice sexy. Boky jsou svisle vyztuženy, proto podprsenka zůstane vždy na správném místě. Šířka ramínek a zapínání jsou přizpůsobeny rozměrům, tudíž se ramínka nebudou zařezávat. Tuto podprsenku musí mít každá náročná žena.

Další články

Načítám