Hlavní obsah
Článek

Policista Martin Klušák, kterého si diváci mohou pamatovat nejen coby expřítele vnadné Julie Zugarové, ale také coby sexuálního loudila z Hotelu Paradise či jako soutěžícího z loňského ročníku Muže roku, se v centru Prahy oddával vášnivým polibkům s mužem. V rikše se dva pánové oblizovali jako páreček na začátku vztahu. Vyvstává otázka, zda je Martin skutečně na holky. Podívejte se na fotky ve fotogalerii!

O Martinově sexuální orientaci se spekulovalo už před časem, kdy se polonahý producíroval na pražském festivalu hrdosti gayů. Tehdy odmítal, že by účastí na průvodu přiznal náklonnost k pánům. Snímky ze Staroměstského náměstí už jsou ale o dost odvážnější. Přesto si však Klušák dál trvá na svém. „Na holky jsem nezanevřel, naopak!“ dušuje se.

Zúčastnil se totiž natáčení nového videoklipu zpěvačky Marie Pojkarové (68) k písni Hej, kočí. Zpěvačka v něm – v převleku za muže – vozí v rikše různé páry, mimo jiné i dva gaye. A v rámci scénáře bylo Martinovi předepsáno, aby se muchloval s Mariiným kamarádem, zpívajícím spisovatelem Richardem Sachrem.

„Jde už o třetí klip Pojkarové, v němž hraju. Prosadil jsem si, že místo fádní postavy ženicha budu mít přítele. Martin kupodivu souhlasil, za což jsem rád, líbá totiž jako bůh,“ prozradil Super.cz Sacher.

Reklama

Další články

Načítám