Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Chodí Agáta Hanychová (38) s Jakubem Prachařem (40) kvůli čisté lásce, nebo jde o jakýsi trucpodnik? Podle zpráv, které redakce Super.cz získala z modelčina okolí, totiž Prachař svou náklonnost Agátě projevuje už strašně dlouho a tu to až donedávna nechávalo chladnou. „Byl z ní vždycky úplně hotovej, pálil za ní snad deset let, ale neměl u ní šanci,“ prozradil zdroj blízký Agátě.

„Příležitost vycítil vždycky, když se dozvěděl, že má problémy ve vztazích. To ji pak hned bombardoval esemeskami, ve kterých projevoval lítost, ale hlavně ji zval na rande a večeři,“ prohlašuje informátor. Podobně tomu prý mělo být letos na jaře, když se provalila údajná nevěra Hanychové expřítele Miroslava Dopity. I tehdy měl Prachař údajně podvedenou modelku naoko litovat a snažit se vetřít do její přízně.

A to se mu po letech odříkání nakonec povedlo. Podle zlých jazyků dokonce už někdy před prázdninami. Oficiálně až nyní, na přelomu srpna a září, kdy došlo k oficiálnímu rozchodu s Dopitou. Ten měl mít ostatně s Prachařem vlastní zkušenost. Údajně on sám pozval herce a hudebníka do společného obydlí s modelkou na návštěvu. Že by si tím přivodil parohy?

Otázkou zůstává, jak vážně to s Prachařem Hanychová myslí. Na Facebooku se k němu už přiznala, ale opravdu ho miluje, nebo jde o pomstu Dopitovi? To ukáže až čas.

Reklama

Další články

Načítám