Hlavní obsah
Článek

Známý britský herec Daniel Craig (45), který se proslavil zejména jako představitel agenta 007 Jamese Bonda, sice tvrdil, že se svým alter egem nemá vůbec nic společného a jeho život je naprosto odlišný od života filmového hrdiny, vypadá to ale, že nás všechny klamal. Přeci jen se našlo něco, co herce a agenta spojuje - je to láska k drahým vozům.

Craigovi nedávno k příležitosti jeho narozenin dovezli až před dům luxusní automobil značky Aston Martin. Není jisté, zda si herec udělal radost sám, nebo zda mu dar zakoupila jeho manželka a herečka Rachel Weisz, ale potěšení mu červený krasavec jistě přinesl.

Daniel Craig nedávno uvedl, že podepsal smlouvu na další bondovky jen proto, že je to dobrý byznys. S rolí agenta 007 prý chtěl seknout hned při natáčení prvního filmu Casino Royale.

„Snažil jsem se z tohoto projektu dostat od první chvíle, co jsem se do něj zapletl. Ale nenechali mě jít a já jsem teď souhlasil, že natočím další dva filmy, ale uvidíme, jak se bude dařit tomuto, protože byznys je byznys, a když se to p****, tak získám kontrakt na něco, čím si někdo jiný s radostí vytře zadek,“ řekl Daniel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám