Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opět se potvrdilo přísloví o "ševci a kopytu" a nepsaná zásada, že by herci neměli moderovat a moderátoři hrát. Působení Oldřicha Navrátila v pořadu Reportéři na vaší straně je již minulostí.

Ty tam jsou doby, kdy herec slepě odříkával text, který mu zjevně produkce napovídala do sluchátka odposlechu a s komickou neobratností opakoval to, co již zaznělo vždy v závěru odvysílané reportáže.

Představitel Emila Nádeníčka z Básníků se ze sledovaného investigativního pořadu na FTV Prima vypařil jako pára nad hrncem. Na obrazovce jeho komentáře nahradil ostřílený reportér Tomáš Hauptvogel, který byl jedním ze skupiny rebelujících reportérů, kteří před rokem odešli z Novy.

„Tým moderátorů se rozšířil o Tomáše Hauptvogela a další posila se již brzy objeví na obrazovce," nechal se slyšet vedoucí oddělení PR Václav Mazánek, který dále dodal, že další spolupráce s panem Navrátilem rozhodně není vyloučená.

Reklama

Další články

Načítám