Hlavní obsah
Článek

Michal Červín měl včera opravdu náročný den. V devět hodin ráno absolvoval hlavní líčení v případu, kde je obviněn z finančního podvodu a hodinu po poledni projednával Krajský soud v Praze výši alimentů na dceru Rozárku, kterou má se svou bývalou partnerkou Barbarou Kautmanovou.

Vzhledem k tomu, že od posledního soudního líčení uplynula příliš dlouhá doba, tak soud ze zákona nařídil oběma stranám znovu poskytnout výkaz majetkových poměrů. Tím se další jednání soudního sporu odkládá na prosinec. „Musíme doložit nějaké další dokumenty,“ vysvětlil nám Červín.

Zajímavé bylo, že v soudní síni právní zástupce Michala Červína poukázal na skutečnost, že Barbara Kautmanová si sama vydělává a od toho by se měla odvíjet výše alimentů jeho klienta. „Prý bych měla být soběstačná. Uvedl, že si vydělávám modelingem a pracovala jsem na lodi Costa Concordia. Zapomněl uvést, že jsem na lodi pracovala čtyři dny po dobu pěti let, což je zanedbatelný příjem a loď samotná v lednu ztroskotala,“ uvedla Kautmanová.

Barbara uvedla, že jí jde hlavně o princip. „Panu Červínovi jde zřejmě o to, jestli bude platit o stovku více či méně. Mně by spíš zajímalo, jak se o mě postará stát, když otec dítěte platit nebude,“ zlobí se Kautmanová. „Je to komedie, kterou bych jednou provždy chtěla po čtyřech letech uzavřít,“ říká Barbara, která nezapomněla připomenout, že Michal Červín dceru celé čtyři roky neviděl.

Reklama

Další články

Načítám