Hlavní obsah
Článek

Touto dobou měla mít Pavlína Němcová (52) za sebou natáčení filmu s hollywoodskou legendou Sharon Stone (66). K filmování v americkém Palm Springs ale zatím nedošlo.

„Podle produkce se film natáčet bude. Ale kdy k tomu dojde, nevím. Já mám ale smlouvu podepsanou,“ prozradila nám Němcová. Natáčení snímku je odloženo na začátek příštího roku a příčinou těchto prostojů jsou pravděpodobně finance. „Došlo k problémům v jednání se Sharon Stone a uvažuje se o přeobsazení její role Kim Basinger,“ říká Pavlína.

Česká topmodelka si ale vůbec nezoufá. „Kim Basinger i Sharon Stone jsou velké dámy světového filmu a já se nebudu zlobit, jestli to bude jedna nebo druhá,“ svěřila se nám Němcová na křtu knihy šéfkuchaře Shahafa Shabtaye v její nejoblíbenější pražské restauraci v Holešovicích.

Na nedostatek práce si Pavlína rozhodně nemůže stěžovat. Od ledna bude soutěžit ve StarDance a v březnu příštího roku navíc začíná natáčet francouzský nezávislý film. "Bude to sice film bez zvučných jmen, ale to mi vůbec nevadí," směje se modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám