Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Eliška Bučková (34) vrací úder svému snoubenci Vaškovi Bártovi (43). Zatímco on nyní zkouší muzikál se svojí bývalou manželkou Lucií Bílou (58) a bulvárními médii proběhly fotografie, na nichž se muzikant se zpěvačkou objímá, Eliška vrací své lásce stejnou mincí.

Nafotila svůdné fotografie s pořádným fešákem. Eliška jen v pidi trenýrkách a sexy tílku s ním dovádí v posteli, pohledy z očí do očí neberou konce, navzájem se krmí a došlo i na vášnivé objetí.

"Asi to Vaška trošku zvedne ze židle. Oba jsme hodně žárliví. Ale je to práce. Já dělám modeling, Vašek zpívá. Oba jsme profesionálové a tak to je," rýpla si Eliška. "Musím říct, že jsem si focení užila. Fotila jsem s hezkým klukem a byla zábava. Šlo o kampaň na zdravotní polštáře a matrace, tak kde bychom měli fotit jinde než v posteli," dodala s úsměvem Eliška, která je již měsíc zasnoubená. Noid ji v pokleku požádal o ruku a nasadil zlatý prsten s briliantem.

Reklama

Další články

Načítám